Rizoto z mletého masa

Rizoto jako lehký oběd či večeře, také dobrý způsob, jak zužitkovat maso ze včerejška.

500 g mletého masa
2 cibule
sůl
pepř
trocha oleje
mletá paprika
400 g rýže
50 g tvrdého sýra
hrst zelené petrželky
mražená nebo čerstvá zelenina (podusit)

Pracovní postup:

Pracovní postup: 

Na rozpáleném oleji necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, přidáme maso a za stálého míchání opečeme. Osolíme, opepříme, opaprikujeme, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Rýži uvaříme obvyklým způsobem. Do hotové rýže vmícháme maso a nadrobno posekanou zelenou petrželku. Na talíři posypeme strouhaným sýrem. Podáváme s čerstvou zeleninou nebo zeleninovým salátem.


Košík

Celkem:  0,00 Kč (0 ks)  

Zdroje

  Recept

kategorie receptu

Copyright 2012-2013 CSP Zlín. All rights reserved.