Recept na přípravu slaného pohoštění - pizza šneci - využijete pro spoustu příležitostí.
Každý máme rádi klasický řízek. Ale co takhle řízek naruby? Tento zajímavý recept nám přinesla paní Dana a my jsme jej zařadili do programu „Vaření“. A také se s vámi o tento recept rádi podělíme. Dobrou chuť!
Ochutnejte, jak chutná guláš z hlívy ústřičné. Určitě si ho zamilujete.
Bramborové knedlíky plněných ovocem milují všichni. Nejlepší jsou se švestkami - aspoň my Valaši si to myslíme.
Takový zeleninový salátek jako letní večeře - to je dobrota. Milovníci nivy vylepší, ostatní změní sýr nebo si pochutnají bez něj.
Krevetový kokteil chutná dobře u moře i v horku na zahradě, verandě, jako lehká letní večeře či překvapení pro přátele.
Kapustové karbanátky - zeleninová varianta oblíbeného jídla - milovníci masa mohou i kombinovat.
Gulášek se šesti a pivečko. A segedínský k tomu. Kdy jste ho vařili naposledy?
Rizoto jako lehký oběd či večeře, také dobrý způsob, jak zužitkovat maso ze včerejška.
Už nemusíte na Slovensko za bramborovými haluškami s uzeným masem. Obohatíte svůj jídelníček.
Výroční zprávy